Fredsarbeid i Heimen

15. september 2022

Den gripende historien som har inspirert tusener av kvinner og mødre til en fredelig og sterkere relasjon til sine barn, kommer nå til scenen i Tromsø og Oslo!

En dag sa guttene til Annabell Stefanussen: “Mamma, vi må snakke med deg. Vi synes du er uforutsigbar, og vi liker ikke måten du snakker til oss på”. Den tøffe beskjeden fra barna ble et vendepunkt for henne. Hun skjønte at hun hadde vært autoritær mot mann og barn, og at hun måtte gå inn i seg selv for få til en endring. Hun tok utdannelse som gestaltterapeut og veileder for å lære mer om gode relasjoner. Ved å endre seg selv fikk hele familien det bedre. Annabells påstand er at når du endrer din kommunikasjon, så vil automatisk den andre endre sin.

I dette foredraget vil Annabell lære deg tydelig og vennlig kommunikasjon, å se etter det gode i andre, og at det å ta vare på relasjonen er viktigere enn å ha rett. Du får høre hennes beste råd og metoder som du kan bruke i din familie, så dere får bedre relasjoner, færre konflikter og blir en gladere familie. Du får også vite hvordan denne metoden kan overføres til arbeidsplassen, og hvordan ledere med tydelig og vennlig kommunikasjon vil bidra til et bedre arbeidsmiljø. Med en frisk og fengende måte å formidle på, byr Annabell på hverdagslige eksempler og erfaringer som vil få deg til å flire høyt og nikke gjenkjennende.

Du vil skjønne hvorfor foreldrerollen er verdens viktigste lederrolle!

Annabell Stefanussen er gründer av konseptet «Fredsarbeid i heimen» der hun kurser og veileder foreldre i tydelig og vennlig kommunikasjon i møte med familien. Hun har 10 års utdannelse fra Norsk gestaltinstitutt AS, og er utdannet terapeut, veileder, konflikthåndterer og organisasjonsutvikler. Hennes lidenskap er å inspirere og undervise foreldre og ledere til å kommunisere på en måte som skaper kjærlige familier og trivelig arbeidsmiljø. Hun har jobbet som veileder for mange kommuner i Nord-Norge nettopp med tanke på at god kommunikasjon på arbeidsplassen skaper høyere trivsel og lavere sykefravær. I 2021 ga hun ut boken Fredsarbeid i heimen på Cappelen Damm forlag.

Kontakt

Telefon: 21 68 33 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Arbeidersamfunnets Plass 1
0181 Oslo

Sosiale medier