Selskapsmeny høst/vinter

Sesongen 2022/2023  (15/9 til 15/3 )

Sett sammen deres egen 3-retters meny

Foretter

  • Tunfisksashimi servert med yuzu og pasjonsfruktsaus

  • Laksetartar med eple- og agurksalat og gin aioli

  • Andebryst med gulrotpure smaksatt med ingefær og chili

Hovedretter

  • Hjortemedaljong av dåhjort med smørslyngede grønnsaker,
    portvinssaus og røstipotet

  • Et stykke grillet Angusfilet servert med urtebakte rotfrukter,
    amadinepoteter og en lun estragon aioli

  • Ovnsbakt kveite med potet- og svartrotspure, sopp og fennikel.
    Serveres med rødvinssaus

Dessert

  • Sjokolademousse og baileyskrem i en sjokoladekurv med makron og friske bær

  • Hvit sjokolade pannacotta med ananassalsa og bringebær coulis

  • Sjokoladefondant med bringebær sorbet.

  • Vi tilpasser alle menyer for allergier og intoleranser. 
    Endringer i menyen kan forekomme på kort varsel etter tilgang på råvarer

    Sesongens veganske meny

    Rødbet tartar med balsamicoeddik og ruccola
    -
    Vegansk kålrullade med ovnsbakte grønnsaker; pastinakk, gulrøtter, rødløk og broccolin. Serveres med røstipotet og pikant tomatsaus
    -
    Vegansk brownie med bringebær sorbet

Kontaktskjema

Send

Kontakt

Telefon: 21 68 33 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Arbeidersamfunnets Plass 1
0181 Oslo

Sosiale medier