Skip to main content

Konferanselokale i Oslo

Samfunnssalen har siden 1938, med unntak av krigsårene, vært en arena for konferanser og eventer på dag, ettermiddag og kveld. Våre unike og hyggelige lokaler setter rammen for en god opplevelse. Vi har teknikken på plass slik at gjennomføringen blir smidig og vellykket. Under konferansen har du lokalet for deg selv og vår fulle oppmerksomhet. Din trivsel er vårt mål.

Konferansesalen

Lokalet rommer 600 personer til konferanse. Ønsker du bordsetning vil antallet avhenge av oppsettet, dette finner vi ut av sammen. 

Foajeen

Foajeen er en sosial sone for mingling og fingermat. Her har du også tilgang på vår betjente garderobe, som alltid er inkludert i vinterhalvåret (mid sept - mid mai). 

Holde konferanse hos Samfunnssalen

Å holde konferanse i våre lokaler skal være en god opplevelse. Teknikken er på plass, vi er fleksible og plasseringen er sentral. Du har full tilgang på konferansevert under hele konferansen - dermed kan du konsentrere deg om det faglige, så tar vi oss av resten. Hos Samfunnssalen skal du føle deg ivaretatt.

Vi har erfaringen som skal til for en sømløs gjennomføring. Det er grunnen til at mange kommer igjen, år etter år.

Lokalene tilpasses etter dine behov, og fungerer både til intime settinger og større konferanser.

Vi kan gi deg råd og anbefalinger for en vellykket dag, med utallige suksessfulle konferanser på CVen. Du er i trygge hender og får bistand med alt fra planlegging til lys, lyd, servering og gjennomføring. Sammen skaper vi en trygg og fin atmosfære for din konferanse.

Mat og drikke

I foajeen kan arrangør og gjester forsyne seg fra våre kaffestasjoner. Her får du både te og kaffe, samt nykvernede bønner og melk for latte og cappuccino. Nyt en god kaffepause her eller på vår Terrasse.

Til konferanser serverer vi pausemat, fingermat, varm eller kald lunsj - vi hjelper deg å velge den beste løsningen basert på antall personer og lengde på arrangement. Vi har eget kjøkken og tilbyr kortreist, smakfull og spennende mat.

Teknisk

Vi har en stor scene med standard AV-utstyr som projektor og lerret inkludert i leien. Talelyd for konferansen er også inkludert, og fastmontert scenelys er på plass. 

På scenen har du tre lerret tilgjengelig, hvor du har alle muligheter for oppsett: om du ønsker lik skjerm på alle tre, støttebilde på sidene eller tre forskjellige skjermer. For deres trygghet stiller vi med tekniker som er kjent med utstyret dere skal benytte. Om konferansen krever større tekniske løsninger, finner vi frem til den beste løsningen sammen med vår teknisk ansvarlig.

Konferanselokaler med sjel

Samfunnssalen er valget for deg som ønsker et lokale med sjel og historie i veggene. Vi ligger sentralt plassert i Oslo sentrum og har lang fartstid innen arrangering av alt fra årsmøter, landsmøter, internseminarer og mer. Våre ansatte strekker seg langt for å skape en minnerik dag og fornøyde gjester.

Ta kontakt for en prat rundt din neste konferanse.