Skip to main content

Selskapslokale i Oslo

Samfunnssalen er et lokale med særpreg som ligger sentralt i Oslo. Vi har lang erfaring med å holde både store og små selskap. Lokalene kan tilpasses etter kundens behov og egner seg derfor godt til både julebord, firmafester, kick-off, landsmøter, banketter, jubileum og sommerfester.

Hos oss kan du oppleve intim stemning på små arrangementer, og spektakulær atmosfære på større events.

Når du booker Samfunnssalen til et selskap vil du ha hele lokalet for deg selv. Vi tar imot alt fra 100 til 550 gjester. Kapasiteten avhenger av oppsettet og bordsetning. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å finne den beste løsningen for ditt selskap.

Holde selskap hos Samfunnssalen

Å arrangere selskap hos Samfunnssalen skal være en hyggelig opplevelse både for deg og dine gjester. Vi har lang erfaring med å holde alle slags eventer, og kan gi deg råd og anbefalinger for en suksessfull gjennomføring. 

Hos oss får du lokaler med sjel, rause porsjoner med mat og personlig service. Vi tilpasser oss alltid etter kundens behov og ønsker, sammen sørger vi for et vellykket selskap.

Lydanlegg

Ethvert bra selskap blir enda bedre med underholdning, og vi tilrettelegger for teknisk støtte etter behov. Ta kontakt med oss for tilbud.

Garderobe

Vi har også garderobe tilgjengelig slik at gjestene kan henge fra seg ytterklær. Vi bistår med bemanning og tilrettelegger etter behov.

Terrasse

Vår flotte terrasse vil også være til deres disposisjon under selskapet. Her kan gjestene gå ut for å trekke frisk luft eller den kan brukes som en arena for mingling i sommerhalvåret.

Mat og drikke

Vi sørger for smakfull, spennende og kortreist mat til ditt selskap, tilberedt på Samfunnssalens eget kjøkken. Vi har en fast selskapsmeny hvor dere kan sette sammen deres egen to- eller tre-retters meny. I tillegg kan vi tilby buffet.

Vi hjelper deg å finne den beste løsningen for ditt arrangement basert på antall gjester, type selskap og dine ønsker. 

Vi tilbyr også drikke- og vinpakker som vi hjelper deg å tilpasse til maten. Velg mellom sittende servering eller at gjestene har bonger og henter drikken selv i baren. Her kan vi komme med våre anbefalinger på hva som er det beste alternativet for deres selskap.

Det praktiske

Når du arrangerer selskap hos Samfunnssalen kommer du til ferdig dekket bord. Men om ønsker du å sette ditt eget preg på bordet kommer vi gjerne med innspill og tilrettelegger for deres ønske. Vi tar oss av alt det praktiske og vårt hyggelige personale sørger for ypperlig service. 

Vår hovmester vil være tilstede gjennom kvelden. I tillegg har vi et hyggelig vaktselskap som vi leier inn når det er behov for det. Vi ønsker at alle gjestene skal trives og føle seg trygge gjennom hele kvelden. Din trivsel er vårt mål.

Ta kontakt for å planlegge ditt neste selskap hos Samfunnssalen.