Skip to main content

Selskapsmeny

Med forbehold om endringer ihht sesong og tilganger

Velg deres meny

Meny 1

  • Tunfisk Sashimi

  • Marmorert ytrefilet av okse med hvitløksbakte småpoteter,
    sesongens grønnsaker og kryddersmør

  • Hjemmelaget
    Créme Brûlée

Meny 2

  • Skalldyrbisque med nystekt foccacia

  • Andebryst med sellerirotpuré. bakte grønnsaker,
    portvinssaus og røstipotet

  • Sjokoladefondant med kulinaris vaniljeis

Meny 3

  • Italiensk speketallerken

  • Posjert kveite med hummersaus, potet- og sellerirotpuré.
    Sesongens grønnsaker

  • Sitronpannacotta med bringebærcoulis

  • Vi tilpasser alle menyer for allergier og intoleranser. 
    Endringer i menyen kan forekomme på kort varsel etter tilgang på råvarer

    Sesongens veganske meny

    Rødbet tartar med balsamicoeddik og ruccola
    -
    Vegansk biff med dagens grønnsaker og potet. Serveres med dagens potet og pikant tomatsaus
    -
    Vegansk brownie med bringebær sorbet

Kontaktskjema