Skip to main content

Selskapsmeny vår / sommer 2023

(15/3 til 15/9 )

Sett sammen deres egen 3-retters meny

Foretter

  • Lettgrillede kamskjell med petit pois og trøffel crostini

  • Chili- og hvitløksbakte villreker med eksotisk salsa

  • Bella Italia; Italiensk speketallerken

Hovedretter

  • Fylt gårdskyllingfilet servert med soppsaus og potet terte

  • Helstekt infrefilet av okse med rødvinssaus, dagens primører og ovnsbakte amadine poteter

  • Sprøstekt andebryst med gulrot- og gresskarpuré. Serveres med broccolini, røstipotet og portvinssaus

Dessert

  • Sjokoladefondant med vanilje is bringebær coulis

  • Mango pannacotta

  • Sitronterte med mareng

  • Vi tilpasser alle menyer for allergier og intoleranser. 
    Endringer i menyen kan forekomme på kort varsel etter tilgang på råvarer

    Sesongens veganske meny
    Denne menyen er fast og belastes med et tillegg på kr. 50,- pr person

    Rødbet tartar med balsamicoeddik og ruccola
    -
    Vegansk kålrullade med ovnsbakte grønnsaker; pastinakk, gulrøtter, rødløk og broccolin. Serveres med røstipotet og pikant tomatsaus
    -
    Vegansk brownie med bringebær sorbet

Kontaktskjema