Skip to main content

Selskapsmeny høst / vinter 2023 / 24

(01/11 - 01/04)

Sett sammen deres egen 3-retters meny

Foretter

  • Lettgrillede kamskjell med petit pois og bakt søtpotet chips med trøffel

  • Chili- og hvitløksbakte villreker med eksotisk salsa

  • Italiensk speketallerken 
    (tillegg kr 45,- pr kuvert )

Hovedretter

  • Hjortefilet med pastinakkpurré, ovnsbakte rotfrukter og viltsky

  • Helstekt infrefilet av okse med rødvinssaus, dagens primører og ovnsbakte amadine poteter
    (tillegg kr. 50,- pr kuvert)

  • Sprøstekt andebryst med gulrot- og gresskarpuré. Serveres med broccolini, røstipotet og portvinssaus

Dessert

  • Mango pannacotta

  • Créme Brûlée

  • Sjokoladefondant med vanilje is bringebær coulis
    (tillegg kr. 25,- pr kuvert)

  • Vi tilpasser alle menyer for allergier og intoleranser. 
    Endringer i menyen kan forekomme på kort varsel etter tilgang på råvarer

    Sesongens veganske meny

    Denne menyen er fast og belastes med et tillegg på kr. 50,- pr person

    Rødbet tartar med balsamicoeddik og ruccola
    -
    Vegansk biff med ovnsbakte grønnsaker; pastinakk, gulrøtter, rødløk og broccolin. Serveres med dagens potet og pikant tomatsaus
    -
    Vegansk brownie med bringebær sorbet

Kontaktskjema